Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 10-06-2016. Foto's: LucMarc.nl

Win: Weekendticket voor CampZone

Wat is er nóg leuker dan binnen spelletjes spelen? Buiten spelletjes spelen, natuurlijk! Als je van gamen én van kamperen houdt, mag je CampZone niet missen. CampZone is een waar paradijs voor liefhebbers van games, maar ook voor iedereen die van kamperen en gezelligheid houdt. Games, kampvuren, barbecues, bingo, teamspellen en toernooien: alles kan! Het evenement vindt plaats van 5 tot en met 15 augustus. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.campzone.nl.

Wil jij kans maken op een weekendticket (vrijdag 10.00 tot maandag 12.00 uur) voor CampZone voor 2 personen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de hopman van de Jonge Woudlopers?

A. Hopman Smalrug
B. Hopman Breedborst
C. Hopman Langnek
D. Hopman Wijsneus


Stuur een mailtje met je antwoord en als onderwerp 'CampZone' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en geboortedatum te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 03-06-2016

Win: Phlat Ball Aeroflyt


Gooi een disk, vang een bal! Druk de boven- en onderkant stevig tegen elkaar en de Phlat Ball Aeroflyt is een platte disk. Gooi hem naar je medespeler en in de lucht springt hij vanzelf open tot een bal. En wil je de Phlat Ball Aeroflyt meenemen? Druk hem dan plat en hij past gemakkelijk in je tas of rugzak. Hoe handig!

Wil jij deze Phlat Ball Aeroflyt winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat voor soort hond is Goofy?

A. Een dalmatiër

B. Een dingo
C. Een golden retriever
D. Een teckel


Stuur een mailtje met je antwoord en als onderwerp 'Phlat Ball' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en geboortedatum te vermelden!

Winnaars vorige prijsvragen:

Linneushof

Denise Hartman
Hannah Verbraeken
Anna Veldhuis
Tije timmermans
Liz Barelds

Bugs

Robin ter Haar
Lize Rijsdijk
Tamara van kampen
Lisa Jaike Roskammer
Patrick Kuipers

K5-Phantom

Jan de Wit
Matice Clarijs

Disney Tsum Tsum

Hedwig Geerts
Rik van Ek
Jan Telnekes
Neeltje van der Stap
Bas Mostert