Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 30-09-2016

Win: Ben 10 op Cinekid

In de herfstvakantie (van 15 t/m 21 oktober) vindt het Cinekid-festival plaats. In 40 theathers door heel Nederland kun je de allerleukste films, interessantste documentaires en leukste animaties bekijken. Maar je krijgt ook een kijkje achter de schermen van de filmwereld, want je kunt bijvoorbeeld workshops volgen en spelen in de grootste digitale speeltuin van de wereld: het MediaLab!
Voor fans van de bekende animatieserie Ben 10 is Cinekid dit jaar extra leuk: om te vieren dat de serie binnenkort in een nieuw jasje op TV verschijnt, kun je tijdens Cinekid als allereerste genieten van de gloedjenieuwe avonturen van Ben 10 op een megagroot filmscherm. En natuurlijk is deze speciale vertoning extra feestelijk!

Wil jij op 15 oktober bij de speciale Ben 10-voorstelling op Cinekid in Amsterdam zijn? Geef antwoord op de volgende vraag en maak kans op 2 vrijkaartjes voor het festival!

Hoe lang bestaat het Cinekid-festival al?
A. 10 jaar
B. 20 jaar
C. 30 jaar
D. 40 jaar


Meedoen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Cinekid' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet het goede antwoord, je naam, je adres en je leeftijd te vermelden!