Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Win: 2 kaartjes voor Linnaeushof
Linnaeushof is Europa's grootste speeltuin! Met meer dan 350 attracties en speeltoestellen ben je wel even zoet! Waaronder een gloednieuwe, coole hindernisbaan van wel twintig meter lang! Trotseer jij de evenwichtsbalk, draaischrijven, wipwap en de slinger zonder ergens af te vallen?

Wil jij kans maken op 2 kaartjes voor Linnaeushof? Beantwoord dan onderstaande vraag.


Hoe heet de mascotte van de speeltuin?

A. Bennie Broek
B. Bollie Beer
C. Koos Konijn


Mail je antwoord met als onderwerp "Linnaeushof" en je naam, adresgegevens en geboortedatum naar wedstrijd@donaldduck.nl.

Prijsvraag geldig t/m 08-05-2016

Win: Bugs pakket

Wortelfanaat Bugs is niet weg te denken bij Boomerang. In splinternieuwe afleveringen van Bugs! beleeft het meest populaire konijn ter wereld weer doldwaze avonturen. Zo moet hij zijn voorraad wortels redden van een klein meisje die alles aan haar pony wil geven en komt zijn zelfgemaakte, reusachtige sneeuwpop op wonderlijke wijze tot leven.


Boomerang is vermaak voor het hele gezin, dus ga er lekker samen voor zitten met je ouders, broers en zussen, iedere zaterdag en zondag om 11:25 uur!

Bugs! is een Looney Toon Production.


Wil jij kans maken op een Bugs pakket, met daarin een notebook, een pen, wortelzaadjes en een kaartspel? Beantwoord dan onderstaande vraag!


Hoe heet de vriendin van Broer Konijn?
A. Mollie
B. Wollie
C. Willie


Stuur een mailtje met je antwoord en als onderwerp 'Bugs' naar wedstrijd@donaldduck.nl.

Vergeet niet je naam, adresgegevens en geboortedatum te vermelden!

Winnaars vorige prijsvragen:

K5-Phantom
Nog niet bekend

Disney Tsum Tsum

Hedwig Geerts
Rik van Ek
Jan Telnekes
Neeltje van der Stap
Bas Mostert

Wild Pets Schorpioenen

Nina Mol
Julia van Erp
Levi van Nordenne

Storm

Robin Wesselkamp
Jolanda Fransen