Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Drie maanden nadat de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack hun avontuur met Leonardo da Vinci ternauwernood hebben overleefd, staan ze voor een belangrijke keuze; om een geheimzinnige boodschap uit het verleden te ontrafelen moeten ze de wet overtreden of terug in de tijd.

Dan blijkt de Amerikaanse president vermist. In een poging hem te vinden belanden ze in levensbedreigende situaties. Ze stelen een luchtballon, zetten het Rijksmuseum op stelten en moeten een list verzinnen om aan de galg te ontkomen. Lukt het ze om de president ooit nog terug te vinden?

Wil jij kans maken op het boek Secret Scouts en De Vermiste President? Beantwoord dan onderstaande vraag!


Hoe heet het eerste Secret Scouts deel?


A. Secret Scouts en De Verloren Leonardo
B. Secret Scouts en De Verdwenen Leonardo

C. Secret Scouts en De Verschrikkelijke Leonardo


Meedoen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Secret Scouts' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet het goede antwoord, je naam, je adres en je leeftijd te vermelden!

Win: Het boek Storm


Antwerpen 1521. Storm is de twaalfjarige zoon van drukker Klaas Voeten en wil later ook drukker worden. Hij weet niet dat zijn vader in het geheim verboden teksten drukt. Storms moeder is het hier absoluut niet mee eens. Maar wanneer Klaas in het grootste geheim een opdracht krijgt om een belangrijke brief te drukken die de corruptie in de stad eindelijk zou kunnen stoppen, neemt hij die toch aan. Tijdens het drukken van de brief wordt Storms vader betrapt en gearresteerd. Storm vlucht net op tijd weg met het origineel van de brief. Geholpen door Marieke, een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels van de stad woont moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. De brief ruilen tegen het leven van z’n vader? Of heeft hij een beter plan?


Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm Storm van scenarist Karen van Holst Pellekaan en regisseur Dennis Bots.


Wie is geen vriendin van Katrien Duck?


A. Minnie Mouse
B. Magica
C. Klaartje Kip


Meedoen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Storm' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet het goede antwoord, je naam, je adres en je leeftijd te vermelden!