Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 03-06-2016

Win: Phlat Ball Aeroflyt


Gooi een disk, vang een bal! Druk de boven- en onderkant stevig tegen elkaar en de Phlat Ball Aeroflyt is een platte disk. Gooi hem naar je medespeler en in de lucht springt hij vanzelf open tot een bal. En wil je de Phlat Ball Aeroflyt meenemen? Druk hem dan plat en hij past gemakkelijk in je tas of rugzak. Hoe handig!

Wil jij deze Phlat Ball Aeroflyt winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat voor soort hond is Goofy?

A. Een dalmatiër

B. Een dingo
C. Een golden retriever
D. Een teckel


Stuur een mailtje met je antwoord en als onderwerp 'Phlat Ball' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en geboortedatum te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 26-05-2016

Win: ANGRY BIRDS-pakket

Ben je fan van het spelletje ANGRY BIRDS? Dan mag je de nieuwe ANGRY BIRDS: DE FILM niet missen!

De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve, supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, die een heel kort lontje heeft. Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen, zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn...


Extra leuk: Enzo Knol spreekt de stem in van Chuck in ANGRY BIRDS! Bekijk een video van de premiere op www.angrybirdsfilm.nl.

Wil jij kans maken op een ANGRY BIRDS-pakket met daarin een lunchtas en cap? Geef dan antwoord op de onderstaande vraag:


Welke kleur vogel is Chuck?

A. Rood

B. Blauw

C. Geel

D. Groen

Stuur een mailtje met je antwoord en als onderwerp 'Angry Birds Prijsvraag' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en geboortedatum te vermelden!

Angry Birds™ & © 2016 Rovio Entertainment Ltd and Rovio Animation Ltd. All Rights Reserved.

Winnaars vorige prijsvragen:

Linneushof

Denise Hartman
Hannah Verbraeken
Anna Veldhuis
Tije timmermans
Liz Barelds

Bugs

Robin ter Haar
Lize Rijsdijk
Tamara van kampen
Lisa Jaike Roskammer
Patrick Kuipers

K5-Phantom

Jan de Wit
Matice Clarijs

Disney Tsum Tsum

Hedwig Geerts
Rik van Ek
Jan Telnekes
Neeltje van der Stap
Bas Mostert