Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Win: 4 kaartjes voor de sneeuwbaan of 4 kaartjes voor de schaatsbaan.


Sporttainment Center De Uithof heeft 365 dagen per jaar sneeuw en ijs! Bij ons kun je schaatsen op de 400 meterbaan en in ons coole icehockeystadion. Of kom je gezellig skiën en snowboarden op onze 211 meter lange piste en sluit je dag af met een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom. Beleef sneeuw- en ijspret voor het hele gezin bij De Uithof!


Wil jij kans maken op vrijkaartjes* voor de Uithof? Beantwoord dan onderstaande vraag:


Welke activiteit kun je niet doen bij De Uithof?
- IJskarten
- Klimmen
- Steltlopen


Weet jij het antwoord? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met als onderwerp 'Uithof'. Vergeet niet je naam, adres en het goede antwoord te vermelden!


*Huur van materiaal is niet inbegrepen.

WIN: Fingerling robotaapje


Ze geven kusjes, grijpen je vast, reageren op geluid en aanraking, maar gaan ook slapen wanneer je hen neerlegt. Kortom; deze vrolijke, lieve Fingerlings zijn speels en tevens een beetje ondeugend.

Fingerlings zijn er in zes verschillende kleuren, met ieder een eigen naam en karakter. Het kleurrijke vingeraapje maakt meer dan veertig verschillende leuke geluidjes, waardoor het nét echte huisdiertjes zijn. Ze kirren als je ze aan hun staart rondzwaait, geven kusjes, knipperen met hun oogjes en draaien hun hoofdjes vrolijk in het rond. Door hun handjes die je vinger vastpakken, zijn ze levensecht. Grote vraag? Ga jij Bella, Zoë, Finn, Boris, Mia en Sophie letterlijk en figuurlijk om jouw vinger winden? Of winden ze jou om hun vingers?

Het pygmee-aapje is het kleinste aapje ter wereld. Maar hoe klein is dit aapje?
A. 20 cm groot
B. 10 cm groot
C. 5 cm groot


Weet jij het antwoord? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met als onderwerp 'Aapje'. Vergeet niet je naam, adres en het goede antwoord te vermelden!


De Fingerling-aapjes zijn ook exclusief verkrijgbaar bij Intertoys.