Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 05-08-2016

Win: Giant Whales
Giant Whales is een spetterende en muzikale grootbeeldfilm over de bultrug. Deze walvissen staan bekend om hun acrobatische sprongen, prachtige liedjes en indrukwekkende reizen. Op het gigantische koepelscherm van Omniversum krijg je bijna een 180º beeld en kijk je de buitelende bultruggen recht in de ogen. Een onvergetelijke ervaring! De verteller is presentator Klaas van Kruistum, die je misschien al kent van Zapplive.

Wil jij kans maken op twee kaartjes voor Giant Whales? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Welk dier is géén walvisachtige?
A. Orka
B. Dolfijn
C. Walvishaai
D. Potvis

Stuur een mailtje met je antwoord en als onderwerp 'Giant Whales' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en geboortedatum te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 29-07-2016 (foto: Knights of Camelot)

Win: Castlefest
Tijdens Castlefest lijkt je leven voor even op een sprookje! Op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse kun je van 5 tot en met 7 augustus genieten van muzikale optredens, struinen over de historische markt en deelnemen aan workshops. In het Kinderrijk neemt de Sprookspreker je mee naar groene velden en ruige bergen met de mooiste verhalen, en Johannes de Nar laat je bulderen van het lachen met zijn komische kunsten. Hang je mooiste, Middeleeuwse jurk of je maliënkolder maar alvast klaar voor deze Middeleeuwen- en fantasy fair!

Wil jij kans maken op twee vrijkaartjes voor Castlefest? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat is de échte naam van Doornroosje?
A. Annabel
B. Aurora
C. Ariel
D. Anastasia

Stuur een mailtje met je antwoord en als onderwerp 'Castlefest' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en geboortedatum te vermelden!

Winnaars vorige prijsvragen

Hans Klok

Nienke Reinstra
Eef Fraassen
Stella Geraerts

Speelland Beekse Bergen
Britt Wiegerink
Liam Dezijn

Yael Muller

RollerCoaster Tycoon-spel

Thijs Janssen

Jesper Bakker

Kaartjes CampZone

Luc (en Evelyn) Robbertsen