Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 24-03-2017

Win: Stratego Pirates
Dit is Stratego Pirates, voor de jonge avonturiers. Het draait allemaal om piraten! Johooo! In dit 3D-bordspel enter je als piratenkapitein met je bemanning het schip van de vijand en verover je de vlag die hij heeft verstopt.

De actiekaarten bepalen of je gaat enteren, schieten, vechten of dat je één van jouw tegenstanders aan de haaien voert. De eerste die de vlag van de tegenstander verovert wint het spel.


Wil je kans maken op Stratego Pirates? Beantwoord dan onderstaande vraag.


Hoe heet de kapitein uit de film Peter Pan?

A. Kapitein Zaak

B. Kapitein Haak

C. Kapitein Wraak

Prijsvraag geldig tot 03-03-2017

Win: Donald Duck Dubbelpocket 60

De allerlaatste Dubbelpocket ooit... Snif! Gelukkig duurt het wel even voor je alle spannende verhalen weer hebt gelezen... Want wie heeft Superdonald ontmaskerd? Wat gebeurt er als Gijs en Bertus ruilen? En waarom is Mickey ineens een pinguïn?!

Je leest het allemaal in Dubbelpocket 60!


Wil je kans maken op Dubbelpocket 60? Beantwoord dan deze vraag: Wat is géén gadget van SuperDonald?
A. Wiskaramel
B. Springzolen
C. Een gedachtenlezer


Meedoen? Stuur een mailtje met het goede antwoord en als onderwerp 'Dubbelpocket 60' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet je naam, je adres en je leeftijd te vermelden!