Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 27-10-2016

Win: Stratego spel

Op 5 november wordt het NK Stratego gespeeld in Houten! Om dat te vieren maak jij kans op een van de twee Stratego spellen!


Om kans te maken beantwoord je onderstaande vraag:


Hoe heet de moeder van Donald?

A. Trijntje
B. Hortensia
C. Dumbella


Meedoen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Stratego' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet het goede antwoord, je naam, je adres en je leeftijd te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 21-10-2016.

Win: The Happos Family verrassingspakket!

De allergrappigste nijlpaardenfamilie die je ooit hebt gezien is hier! deze gloednieuwe tekenfilmserie volgt de avonturen van een familie nijlpaarden die in een safaripark woont. Als er bezoekers zijn gedragen de nijlpaarden zich netjes, maar als de laatste bezoekers het park hebben verlaten belanden ze in de meest hilarische situaties!


Wil jij kans maken op een The Happos Family verrassingspakket? Beantwoord dan onderstaande vraag:


Wat is Astro Happo's grootste wens?
A. Naar de maan vliegen
B. Dansen voor groot publiek
C. In een film spelen


Meedoen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Happos' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet het goede antwoord, je naam, je adres en je leeftijd te vermelden!


The Happos Family is vanaf 10 oktober doordeweeks te zien op Boomerang, om 17:45.