Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 09-09-2016

Win: HUISDIERGEHEIMEN
Wat spookt jouw huisdier uit als je niet thuis bent? In de nieuwe bioscoopfilm HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS) kom je erachter! Volg de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.


HUISDIERGEHEIMEN is nú te zien in de bioscoop. Alvast een voorproefje? Kijk eens op Huisdiergeheimen.nl en bekijk de trailer!

Wil jij kans maken op een verrassingspakket van HUISDIERGEHEIMEN met daarin onder andere een schattige knuffel? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het groengele vogeltje in de Nederlandse versie van HUISDIERGEHEIMEN?

A. Liefie
B. Schatje
C. Kwetter
D. Piepje

Stuur een mailtje met je antwoord en als onderwerp 'Geheim' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en geboortedatum te vermelden!

Winnaars vorige prijsvragen

Giant Whales
Raoul Verhoeven
Tibbe de Bree
Camiel Zandvliet
Zoë van den Tillaart
Tolga Ay
Castlefest
Nina Haven
David Richardson
Amy Overmars
Burgers' Zoo
Sylvia Vedder
Wesley van Aalst
Dierenrijk Nuenen
Sandra Hutchison
Demi van de Pol
Sterre Faber