Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

WIN: 4 kaartjes voor Linnaeushof
Met meer dan 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grote kinderen. In Europa’s grootste en leukste speeltuin zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase. De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan.


Wil jij kans maken op vier kaartjes voor Linnaeushof? Beantwoord dan onderstaande vraag.


Hoe wordt Broer Konijn in Engeland genoemd?
A. Brer Rabbit
B. Brother Rabbit
C. Bro Rabbit


Weet jij het goede antwoord? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met als onderwerp 'Linnaeushof'. Vergeet niet je naam, leeftijd en het goede antwoord te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 31-03-2017

WIN: Fantastic Beasts and where to find them op dvd.

In 1926 arriveert magie-zoöloog Newt Scamander in New York, met een onopvallende lederen koffer vol geheimen. Wat een eenvoudig reisje moest zijn, verandert al snel in een spectaculair avontuur dat zowel de magische als de niet-magische wereld op zijn kop zet. Fantastic Beasts and Where to Find Them is gebaseerd op het gelijknamige boek van J.K. Rowling en is de start van een 5-delige reeks in haar tovenaarswereld.


Wil jij kans maken op de dvd van Fantastic Beasts and where to find them? Beantwoord dan onderstaande vraag!


Wat is een dreuzel?

A. Een mens

B. Een gek diertje

C. Een leuk plantje


Weet jij het goede antwoord? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met als onderwerp 'Beasts'. Vergeet niet je naam, leeftijd en het goede antwoord te vermelden!