Willie is druk bezig om de prijsvragenpagina verder af te maken, maar hier heeft hij eventjes de tijd voor nodig. Wil je meedoen aan een prijsvraag? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@donaldduck.nl met het goede antwoord. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Prijsvraag geldig t/m 15-12-2016

Win: Manifold

Manifold brengt puzzelen en origami op een bijzondere manier samen. Deze logische vouwpuzzel bestaat uit maar liefst 100 puzzels! Je moet de bladen zo vouwen dat de ene kant volledig zwart is en de andere zijde volledig wit. Manifold heeft vijf moeilijkheidsgradaties die ervoor zorgen dat je wel even bezig bent voordat je alle vouwpuzzels hebt opgelost.

Manifold is leuk voor jong en oud. Geef de hele familie een puzzel en vouwen maar... wie heeft als eerste de vouwpuzzel opgelost?


Om kans te maken op Manifold beantwoord je onderstaande vraag:


Wat is de Engelstalige naam van Lampje?


A. Little Lamp
B. Little Helper
C. Little LightPrijsvraag geldig t/m 22-12-2016

Win: 4 kaartjes voor A Touch of Gold.

Beleef in de kerstvakantie met familie en vrienden ‘A Touch of Gold’, de 20e editie van het Univé Gym Gala op 29 december in de Ziggo Dome. Een spectaculaire show met olympische turnteams en een heleboel grote sterren op gebied van dans, acrobatiek en showsport.

Je ziet bijvoorbeeld Sanne Wevers, Epke Zonderland, de 48 acrobaten van de Zurcaroh Acrobatic Groupe uit Oostenrijk, de Oekraïense luchtacrobaat Stepan Melnyk, Holland’s Got Talent finalisten Unbreakable en de beste freerunners uit Nederland.

Voordat de show begint, kun je naar het Beweegplein. Hier kun je zelf op ontdekkingsreis door de Ziggo Dome met gym-, turn-, en springtoestellen. Na de show is er ook nog eens de kans om je turnhelden te ontmoeten! Meer informatie: Gymgala.nl


Om kans te maken beantwoord je onderstaande vraag:


Hoe wordt Klaartje Kip in Duitsland genoemd?

A. Clara Cluck
B. Henriette Huhn
C. Klaara Kotko


Meedoen? Stuur een mailtje met als onderwerp 'Gymgala' naar wedstrijd@donaldduck.nl. Vergeet niet het goede antwoord, je naam, je adres en je leeftijd te vermelden!