ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Lees Donald Duck nu ook digitaal!

Lees digitaal Duckies!

Digitaal Donald Ducken in 4 stappen:

Stappenplan voor Donald Duck Weekblad abonnees die vòòr 2 augustus 2021 abonnee zijn geworden en Donald Duck niet eerder hebben gelezen via Tijdschrift.nl

1. Log in op mijnomgeving.donaldduck.nl met je DPG Media-account

Dit kan alleen via de website. Ga daarom naar mijnomgeving.donaldduck.nl.

  • Heb je al een DPG Media-account, bijvoorbeeld bij één van de andere merken van DPG Media? Gebruik dan deze gegevens om in te loggen bij Donald Duck.
  • Heb je nog geen DPG Media-account? Vul dan je e-mailadres in en volg de stappen om een account aan te maken.
Ben je het wachtwoord van je DPG Media-account vergeten? Volg deze stappen om een nieuw wachtwoord in te stellen. Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan toestemming aan je ouders of verzorgers of vraag hen om deze stap uit te voeren. Heb je hulp nodig? Bekijk de instructievideo of neem contact op met onze klantenservice.  

2. Koppel je Donald Duck Weekblad abonnement aan je DPG Media-account

Je bent in stap 1 ingelogd op mijnomgeving.donaldduck.nl.

  1. Klik nu bovenaan op de tab 'Abonnementen' en kies 'Abonnement koppelen'.
  2. Voer het 8-cijferige abonneenumer van je Donald Duck Weekblad abonnement en de postcode van het adres waarop dit abonnement is afgesloten in.
  3. Klik op 'Koppel mijn abonnement'. Je abonnement wordt nu gekoppeld aan je DPG Media-account.
Je vindt je abonnementsnummer op het adreslabel van iedere editie van Donald Duck Weekblad of in de bevestigingsmail van je abonnement. Heb je hulp nodig? Bekijk de instructievideo of neem contact op met onze klantenservice.  

3. Download de Donald Duck app in de App Store of Play Store

We hebben in stap 2 je abonnement gekoppeld aan een DPG Media-account. Pak nu de telefoon of tablet waarop je de Donald Duck app gaat gebruiken en download en installeer de app met behulp van de knoppen hieronder. Je kunt de app ook zelf opzoeken in de App Store of Play Store. Zoek naar 'Donald Duck'. Gevonden? Klik op installeren. De Donald Duck app staat nu op jouw telefoon of tablet. Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

4. Open de Donald Duck app en log in met je DPG Media-account

Hoera! De app staat nu op jouw telefoon of tablet. Open de Donald Duck app op je telefoon of tablet en log in met het DPG Media-account waaraan je zojuist je abonnement hebt gekoppeld. Je hoeft dit maar één keer te doen. Binnen de app kun je tot 5 lezersprofielen aanmaken. Het Donald Ducken kan beginnen, veel leesplezier! Wil je de Donald Duck app op meerdere telefoons of tablets installeren? Dan kun je de volgende keer direct beginnen bij stap 3 en inloggen met hetzelfde DPG Media-account die al aan je abonnement is gekoppeld. Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Lees meer over de app