ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

DuckWorld

Veelgestelde vragen & Contact

Veelgestelde vragen

Voor spelers

Hoe kun je DuckWorld Smart Adventures spelen?

Als je abonnee bent van Donald Duck Weekblad, Donald Duck Extra, Donald Duck Junior of Katrien Duck kun je je ouders vragen om een account voor je aan te maken via ‘Inloggen’. Daarmee kun je inloggen en DuckWorld spelen nadat de game op je computer is geïnstalleerd.

Ik heb al een account, wat nu?

Geen zorgen, je kunt gewoon blijven spelen! Met je spelersnaam en wachtwoord kun je nog steeds inloggen en DuckWorld blijven spelen. Weet je je spelersnaam of het wachtwoord niet meer? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’ in de game.

Ik krijg een melding dat mijn abonnement niet geldig is, hoe komt dat?

Je kunt DuckWorld spelen vanaf de dag dat je je eerste Donald Duck tijdschrift ontvangt tot en met de dag dat je je laatste tijdschrift ontvangt. Buiten die periode kun je niet spelen.

Ik wil mijn avatar veranderen

Helaas, dat kun je niet zelf aanpassen! Je kunt je avatar wél leuk aankleden, ga maar eens kijken bij B-Cool.

Hoe verdien ik Duiten?

Je verdient Duiten door games te spelen waarvan het icoon een moersleutel is, bijvoorbeeld Robotbouwer. Duiten kun je gebruiken om kleding voor je avatar te kopen of een zeepkist te bouwen.

Voor ouders

Kan DuckWorld Smart Adventures op een computer of tablet worden gespeeld?

DuckWorld kun je downloaden en spelen op een computer of laptop met een werkende internetverbinding.De game is niet geschikt voor een smartphone of tablet.

De computer of laptop moet minimaal voldoen aan de volgende eisen:

 • Windows XP of hoger of Mac OS 10.7 of hoger
 • 2 GB geheugen
 • 1 GB vrije schijfruimte
 • Intel Core 2 Duo-processor of AMD Athlon X2 met 2.0 Gigahertz-processor
 • grafische kaart van minimaal ±250 MB met DirectX 10.1, Shader Model 4

Waar vind ik het abonnementsnummer?

Je vindt dit nummer boven je naam op de adressering van je tijdschrift.

Hoeveel spelers kan ik aanmaken?

Je kunt maximaal 5 spelers aanmaken.

Mijn kind heeft al een account voor DuckWorld Smart Adventures, wat nu?

Voor jouw kind verandert niets: hij of zij kan blijven inloggen met de spelersnaam en het wachtwoord en daarmee DuckWorld blijven spelen. Weet je de spelersnaam of het wachtwoord niet meer? Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ in de game.

Ik woon in het buitenland, kan ik DuckWorld Smart Adventures spelen?

Helaas. Abonnees met een postadres in het buitenland kunnen zich niet aanmelden bij DuckWorld, omdat voor een Account een Nederlands adres nodig is.

Ik krijg een melding dat mijn abonnement niet geldig is, hoe komt dat?

Je kunt DuckWorld spelen vanaf de dag dat je je eerste Donald Duck tijdschrift ontvangt tot en met de dag dat je je laatste tijdschrift ontvangt. Buiten die periode krijg je een melding dat je niet kunt spelen.

Ik heb een nieuw abonnement, moet mijn kind nu opnieuw beginnen?

Nee, de spelersgegevens blijven bewaard. Je kunt het nieuwe abonnementsnummer invullen in je account. Vanaf de eerste dag dat je het tijdschrift ontvangt kan je kind weer inloggen met zijn of haar spelersnaam.

De DuckWorld game werkt niet naar behoren

Voldoet je computer aan alle eisen?

 • Windows XP of hoger of Mac OS 10.7 of hoger
 • 2 GB geheugen
 • 1 GB vrije schijfruimte
 • Intel Core 2 Duo-processor of AMD Athlon X2 met 2.0 Gigahertz-processor
 • grafische kaart van minimaal ±250 MB met DirectX 10.1, Shader Model 4
  Als je computer een touch-screen heeft moet je deze uitschakelen als je DuckWorld Smart Adventures gaat spelen.

Werkt de game niet goed? Verwijder hem van de computer en installeer de game opnieuw via ‘Download game’.

Mijn account

Wat is een account?

Met je Account zijn de websites en apps van DPG Media Magazines B.V. eenvoudig te benaderen via één inlogsysteem. Simpel en snel toegang tot je favoriete online merken met slechts één gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt eenvoudig je Account gegevens bijwerken en instellingen aanpassen voor de verschillende websites en apps. Dat betekent dat je met één inlognaam en één wachtwoord kunt inloggen op al deze sites.

Hoe maak ik een Account aan?

Je kunt je Account aanmaken op een van de websites of apps van de verschillende merken van DPG Media Magazines B.V..

Kies ‘Registreren’ als je een nieuw account wilt aanmelden.

Als je je al hebt geregistreerd met een Account bij een van de merken van DPG Media Magazines B.V., dan kies je voor ‘Inloggen’. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’ of kies ‘Inloggen met Facebook’.

Het lukt mij niet om een Account aan te maken

Je hebt waarschijnlijk reeds een account aangemaakt op een andere website of app van DPG Media Magazines B.V., bijvoorbeeld op NU.nl. Als je op de link ‘Wachtwoord vergeten’ klikt, ontvang je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen. Daarna kun je met je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.

Mijn e-mailadres is bekend, maar ik heb nooit een login aangemaakt op de betreffende website of app

Je hebt waarschijnlijk reeds een login aangemaakt op een andere website of app van DPG Media Magazines B.V., bijvoorbeeld op NU.nl. Als je op de link ‘Wachtwoord vergeten’ klikt, ontvang je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen. Daarna kun je met je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.

Ik kan niet inloggen

Je hebt waarschijnlijk reeds een login aangemaakt op een andere website of app van DPG Media Magazines B.V.. Klik op deze pagina op de link ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan per mail je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen. Daarna kun je met je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.

Check je reclame- of spambox in je e-mailaccount of de activatiemail daar wellicht terecht is gekomen.

Mocht het niet lukken om in te loggen, probeer dan een nieuw account aan te maken door te klikken op ‘Registreren’ en het registratieproces te doorlopen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Klik in het inlogscherm van de game op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een e-mail, met een link waarmee je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen.

Ik heb een Account aangemaakt, maar geen e-mail ontvangen

Mogelijk is deze e-mail in je reclame- of spambox terecht gekomen. Zo niet, ga dan terug naar de inlogpagina en probeer dan nogmaals te ‘Registeren’ of kies ‘Wachtwoord vergeten’. Als je de mail hebt ontvangen, klik dan op de link om je aanmelding te bevestigen.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Om je emailadres te wijzigen, log je in en klik je op ‘Mijn Account’. Je komt dan in een scherm met je accountgegevens. Hier kun je je e-mailadres, overige gegevens en privacyinstellingen wijzigen. Na het opslaan gelden de wijzigingen voor alle merken van DPG Media Magazines B.V. waar je dit Account voor gebruikt.

Waar worden de gegevens die ik achterlaat voor gebruikt?

De opgegeven gegevens worden door DPG Media Magazines B.V. gebruikt om zijn producten en diensten steeds beter te maken en een optimale gebruikerservaring te kunnen realiseren door deze af te stemmen op jouw behoeften. Daarnaast kunnen met de verkregen data gepersonaliseerde producten en diensten worden aangeboden en relevante advertenties worden getoond. In het privacybeleid van DPG Media Magazines B.V. lees je hoe er met deze informatie wordt omgegaan. Het is mogelijk de gegevens om je privacyinstellingen voor de gegevens die je achterlaat in je Account te wijzigen. Ga naar ‘Mijn Account’ en klik op ‘Privacy Instellingen’. Hier kun je gericht adverteren op basis van je Accountgegevens toestaan of weigeren.

Bekijk meer...