Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Donald Duck Cadeaukaart

Met de Donald Duck Cadeaukaart geef je het vrolijkste cadeau. Let Op: De Donald Duck cadeaukaart is veranderd, sinds 11 januari 2021 is deze alleen nog te verzilveren voor een (Donald Duck) tijdschrift en helaas niet meer voor andere Donald Duck producten. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact op met de klantenservice.

Direct contact met Donald Duck

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 43
Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Wat is de Donald Duck Cadeaukaart?

Met de Donald Duck Cadeaukaart geef je de ontvanger een abonnement op Donald Duck (of een ander leuk tijdschrift)! De ontvanger kan het saldo inwisselen in op www.donaldduck.nl/kaart. De Donald Duck Cadeaukaart is verpakt in een vrolijke cadeaubox. Je koopt de Donald Duck Cadeaukaart online via donaldduck.nl/kaart vanaf € 5. Of koop de Donald Duck Cadeaukaart in de winkel (o.a. bij Bruna en Primera), van € 5 tot € 150.

2

Waarom is Donald Duck Cadeaukaart een leuk cadeau?

Met de Donald Duck Cadeaukaart geef je het vrolijkste cadeau van Nederland waarbij de ontvanger zelf een abonnement kiest op een van de Disney tijdschriften. De Cadeaukaart is zeer geschikt voor een kinderfeestje, verjaardag, afscheid, etentje of als bedankje.

3

Kan de Donald Duck Cadeaukaart verlopen?

Ja, de Donald Duck Cadeaukaart kan verlopen. De Donald Duck cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na aankoop. Je kunt de geldigheid van je Donald Duck Cadeaukaart checken op deze website.  Kras het laagje op de achterkant van je Donald Duck Cadeaukaart weg, vul de code in die verschijnt onder de kraslaag en klik op ‘Check’.

4

Wanneer wordt de Donald Duck Cadeaukaart bezorgd?

De Donald Duck Cadeaukaart wordt bezorgd door PostNL en past in de brievenbus.  De bezorging duurt daarom 1 à 2 werkdagen.

5

Waar kun je de Donald Duck Cadeaukaart laten bezorgen?

Je kunt de Donald Duck Cadeaukaart overal in Nederland direct laten bezorgen bij degene aan wie je de Donald Duck Cadeaukaart wilt geven. Op dit moment is het nog niet mogelijk om de Donald Duck Cadeaukaart in het buitenland af te leveren.

6

Hoe betaal ik de Donald Duck Cadeaukaart?

Je kunt betalen met iDeal.

7

Zakelijke bestelling?

Wil je een zakelijke bestelling plaatsen? Neem dan contact op met de afdeling Sales via het telefoonnummer 088-556 5610 of via het e-mailadres salesgifting@dpgmediamagazines.nl.

8

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 1,95 per bestelling. Bij bestellingen van € 50 of meer worden géén verzendkosten gerekend.

9

Hoe kan ik mijn Cadeaukaart activeren?

Op de achterkant van de Donald Duck Cadeaukaart zit een kraslaagje. Als je dat weghaalt, komt er een persoonlijke code tevoorschijn. Met de persoonlijke codes op de kaart kun je een abonnement op een van de Disney tijdschriften naar keuze activeren (code onder het kraslaagje). Codes zijn geldig na activatie bij de kassa.

  • Kies een tijdschrift => Kras het laagje op de achterkant van je cadeaukaart weg. Vul de code in, klik op ‘Activeer’ en bekijk jouw aanbiedingen.
10

Ik heb twee Donald Duck Cadeaukaarten, kan ik die tegelijk activeren?

Ja, je kunt meerdere cadeaukaarten samenvoegen voor een langer abonnement.

11

Kan ik de Donald Duck Cadeaukaart inruilen voor geld?

Nee, de kaart is alleen online in te wisselen voor een van onze tijdschriften.

Direct contact met Donald Duck
Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0143 Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur