Het stormt in Duckstad

Welkomstgeschenken

Regelmatig geven wij een welkomstgeschenk cadeau bij het afsluiten van een abonnement. Is je welkomstgeschenk niet geleverd of heb je een andere vraag? We helpen je graag.

Direct contact met Donald Duck

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 43
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Wanneer ontvang ik mijn welkomstgeschenk?

Donald Duck min icoon
Donald Duck plus icoon

Je ontvangt je welkomstgeschenk binnen 4 weken nadat we je betaling binnen hebben gekregen. Heb je al betaald en zijn de 4 weken om, neem dan contact met ons op.

2

Ik heb mijn welkomstgeschenk nog niet ontvangen, wat nu?

Donald Duck min icoon
Donald Duck plus icoon

Je ontvangt je welkomstgeschenk binnen 4 weken nadat we je betaling ontvangen hebben. Heb je al betaald en is de termijn van 4 weken verstreken? Neem dan contact met ons op.

3

Mijn welkomstgeschenk is uitverkocht, wat nu?

Donald Duck min icoon
Donald Duck plus icoon

Wij vinden het vervelend dat we jouw welkomstgeschenk niet kunnen leveren. Uiteraard krijg je van ons een vervangend welkomstgeschenk. Neem contact op met onze klantenservice en we maken het voor je in orde.

4

Ik wil mijn welkomstgeschenk retourneren, wat moet ik doen?

Donald Duck min icoon
Donald Duck plus icoon

Je kunt alle artikelen binnen 14 dagen gratis retourneren. Het artikel moet dan wel onbeschadigd zijn en indien mogelijk in de originele verpakking zitten. Als je een artikel wilt retourneren, neem je contact op met onze klantenservice. Je krijgt dan een retournummer en alle informatie over de retourprocedure.

LET OP: We kunnen de verwerking van artikelen die retour worden gestuurd zonder retournummer niet garanderen. Neem daarom altijd contact op met de klantenservice, vóórdat je een artikel retourneert.

Direct contact met Donald Duck
Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 01 43 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur