Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Donald Duck app

Met de nieuwe Donald Duck app lees jij de vrolijke, spannende en vooral grappige strips uit Donald Duck Weekblad altijd en overal. In de app vind je meer dan 1000 vrolijke verhalen met al je vrienden uit Duckstad.  

Direct contact met Donald Duck

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 43
Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Wil je meer weten over de Donald Duck app? Bij de Veelgestelde Vragen kun je meer te weten komen. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

1

Krijg ik de app gratis bij mijn Donald Duck Weekblad abonnement?

Ja, als abonnee van Donald Duck Weekblad krijg je gratis toegang tot de app als onderdeel van je abonnement.

2

Ik heb (nog) geen Donald Duck abonnement

Kijk snel op donaldduck.nl/abonnementen voor alle aanbiedingen. Er zijn ook digitale abonnementen verkrijgbaar met enkel toegang tot de Donald Duck app.

3

Ik heb een abonnement op Donald Duck Junior, -Extra of Katrien. Kan ik ook digitaal lezen?

Voor abonnees van Donald Duck Junior, Donald Duck Extra en Katrien staat een speciale aanbieding klaar. Via kiosk.nl kun je met 50% korting een extra (digitaal) Donald Duck abonnement afsluiten waarmee je toegang krijgt tot de Donald Duck app met daarin meer dan 1000 verhalen uit Donald Duck Weekbblad.

4

Hoe probeer ik de app 30 dagen gratis?

5

Hoe download ik de app?

Het stappenplan is vanaf 1 september te vinden op donaldduck.nl/app/#download

6

Op welke apparaten werkt de Donald Duck app?

De Donald Duck app werkt op alle telefoons en tablets met besturingssysteem iOS 12.0 en hoger of Android 6.0 en hoger.

7

Kan ik de app ook op de computer gebruiken?

De Donald Duck app is speciaal ontwikkeld om strips te lezen op een mobiel apparaat. De app is daarom alleen geschikt voor vrijwel iedere telefoon of tablet met iOS of Android als besturingssysteem.

8

Kan ik direct na het afsluiten van mijn abonnement beginnen met lezen?

Ja, er kan direct na het afsluiten van een Donald Duck Weekblad of digitaal (proef)abonnement worden ingelogd in de Donald Duck app.

9

Waarom heb ik een DPG Media-account nodig?

De Donald Duck is onderdeel van DPG Media. Met een gratis DPG Media-account kun je inloggen op de websites en in de apps van een heleboel merken van DPG Media, waaronder Donald Duck, NU.nl, het AD, Libelle, QMusic en vele andere merken. Door je abonnement te koppelen aan je DPG Media-account wordt je in de Donald Duck app herkent als abonnee.

10

Hoe maak ik een gratis DPG Media-account aan?

Het stappenplan is vanaf 1 september te vinden op donaldduck.nl/app/#download

11

Hoe koppel ik mijn abonnement aan mijn DPG Media-account?

Je kunt jouw abonnement makkelijk koppelen via deze link.

12

Waar vind ik mijn abonnementsnummer?

Je vindt je abonnementsnummer op het adreslabel van iedere editie van Donald Duck Weekblad of in de bevestigingsmail van je abonnement.
Daarnaast is het abonnementsnummer ook zichtbaar op de maandelijkse afschrijving, of je kunt hier inloggen om jouw abonnementsnummer in te zien.

13

Heb ik een internetverbinding nodig op de app te gebruiken?

Om de app te installeren heb je een internetverbinding nodig. Heb je een keer geen internet, bijvoorbeeld op vakantie of op de achterbank? Geen probleem! Via jouw verzameling kun je verhalen offline opslaan waardoor je ze ook zonder internetverbinding kunt lezen.

Selecteer een weekblad of los stripverhaal in de bibliotheek en klik op de '+' van 'Bewaren'. Hiermee voeg je het item toe aan 'Je verzameling'. Zoek de strip nu op in het tabblad 'Je verzameling' en klik op het <pijltje omlaag> achter de strip of het weekblad, hij wordt nu gedownload op je telefoon of tablet.

De offline strips lezen? Ga dan naar 'Mijn verzameling' en kies 'Offline weekbladen' of 'Offline losse strips'. Er kunnen i.v.m. de benodigde ruimte op een telefoon maximaal 5 weekbladen en 15 losse strips tegelijkertijd offline worden bewaard.

14

Is de Donald Duck app veilig?

Binnen de app kun je Donald Ducken in een 100% veilige en afgeschermde omgeving. Bovendien is de app niet gekoppeld aan social media en is het niet mogelijk om via de app berichten te versturen naar andere gebruikers.

15

Kan ik de app met meerdere personen gebruiken?

De app kan per abonnement op maximaal 5 apparaten tegelijkertijd worden geinstalleerd. Bovendien kan iedere lezer zijn eigen profiel, inclusief eigen avatar aanmaken. Per abonnement kunnen er tot wel 5 profielen worden aangemaakt. De eerste keer dat de app wordt gebruikt krijgt de gebruiker de vraag om een profiel aan te maken. Hiervoor kiest de gebruiker een avatar, naam en geboortedatum. Extra profielen kunnen worden aangemaakt onder het tabblad 'Profiel' met de button 'Profiel toevoegen'.

Iedere keer als de app volledig is afgesloten en opnieuw wordt opgestart wordt uitgevraagd met welk profiel er gelezen zal worden. Tijdens een sessie van profiel wisselen kan door het gewenste profiel te selecteren op het tabblad 'Profiel'.

16

Klopt het dat er elke dag nieuwe content in de app verschijnt?

Ja, op de 'Ontdekken pagina' lees je iedere dag nieuwe strips, moppen, puzzels en meer. Bovendien verschijnt er elke week een nieuwe editie van Doanld Duck Weekblad in de app en krijg je regelmatig extra strips in de app.

Direct contact met Donald Duck
Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0143 Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur