Het stormt in Duckstad

Vrolijk wijzer worden!

DuckWorld Smart Adventures

Smart Adventures

Leerzaam en veilig

DuckWorld Smart Adventures is een online wereld vol spannende, grappige én leerzame spellen met Donald Duck en andere vertrouwde figuren uit Duckstad. De makers van Donald Duck Weekblad zorgen dat uw kind, als echte inwoner van Duckstad, verantwoord kan gamen! Tijdens het spelen wordt ongemerkt geoefend met lesstof van de basisschool (groep 4 t/m 8). De game is beschikbaar voor pc of laptop.

DuckWorld voor iedereen!

Spelenderwijs leren!

De game is gemaakt door de makers van Donald Duck Weekblad. Spelers dagen zichzelf steeds uit door nieuwe levels vrij te spelen en hun highscores te verbeteren. Kinderen oefenen zo ongemerkt lesstof van de basisschool: rekenen, woordenschat, aardrijkskunde, geschiedenis, spellen en Engels en daarnaast spelenderwijs aan vaardigheden als probleemoplossend vermogen, samenwerken en ondernemerschap. Zo bereidt uw kind zich vrolijk voor op de toekomst.

Duckworld Spelen

Duckworld Spelen?

Alle abonnees* (en hun broertjes en zusjes) van Donald Duck Weekblad, Donald Duck Extra, Donald Duck Junior en Katrien Duck kunnen vanaf nu gratis gamen in Duckstad met DuckWorld Smart Adventures! Klik hier om te lezen hoe het avontuur kan beginnen.

Inloggen abonnees Abonneren

Het is echt een erg leuk en leerzaam spel.

Tanja (ouder)

Meer informatie