ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Lees Donald Duck nu ook digitaal!

Lees digitaal Duckies!

Verborgen Mickeys

Duckipedia: Verborgen Mickeys

Verborgen Mickeys zijn Mickey-hoofdjes die als grap verstopt zitten in films en stripverhalen.

De Verborgen Mickeys die op deze pagina staan afgebeeld, zijn door lezers ingestuurd! Zo krijgt Keizer Kuzco in de gelijknamige film uit 2000 Verborgen Mickeys gevoerd!

Myron Soepenberg zag in de televisieserie van Lilo & Stitch een Verborgen Mickey in de groentenbak!Vaak kun je Verborgen Mickeys zien in zeepbellen of kringen in het water, zoals hier bij Frank & Frey.

In De Leeuwenkoning 3 zingt Timon een liedje als hij eigenlijk moet oppassen voor hyena’s. Op dat moment zie je Mickey’s hoofd op een mierenhoop.(ingestuurd door Sanne)

In Donald Duck weekblad 19 uit 2009 (hierboven) zie je ook een vlek in de vorm van Mickey’s hoofd op de schoorsteenmantel. Goed gezien, Jan Meijer! Verschillende lezers hebben in Donald Duck pocket nr. 102 (De Dag van de Mieren) een Verborgen Mickey gevonden. Op pagina 34 staan drie planeten zo bij elkaar dat ze Mickey’s hoofd vormen (zie hiernaast).

In het verhaal ‘Koning voor eens en altijd’ uit Oom Dagobert album 71 zagen Daan en Thomas ook een Mickey. Kijk maar eens goed in de wervelstorm die ontstaat in het gevecht tussen Donald en Koning Arthur. Daar zie je zowaar Mickey door de lucht vliegen! Zie jij het ook?

En ben je wel eens in Disneyland Parijs geweest? Daar kunnen Verborgen Mickey-jagers hun ogen uitkijken. Want op veel hekwerken, muren en poorten zie je de vorm van Mickeys hoofd.

Bekijk meer Duckipedia

Bekijk meer