Op bezoek
Af en toe brengt Bella nog een bezoekje aan Dagobert. Dat doet ze niet omdat ze stiekem nog gevoelens voor Dagobert heeft, maar juist om hem om geld te vragen. Soms krijgt ze het nog voor elkaar ook! Bella weet namelijk een geheim over Dagobert waar hij zich vreselijk voor schaamt! Dagobert is ooit opgelicht door een zakenman, waardoor hij heel wat geld verloren heeft. Bella weet hiervan en gebruikt deze kennis om hem geld afhandig te maken.

De Vergulde Lelie
Dit geld gebruikt ze meestal voor het opknappen van haar boot, de Vergulde Lelie. Deze boot moet nodig opgeknapt worden. Bella kan niet wachten om de Vergulde Lelie aan te kleden met schattige lichtjes en snoezige kleine tafeltjes op het dek.

Redder in nood
Toch gebeurt er af en toe ook nog iets goeds tussen Bella en Dagobert. Zo heeft Bella de gierigste eend van Duckstad ook meerdere keren geholpen: ze heeft Dagoberts gelukdubbeltje én geldpakhuis uit de handen van Zwarte Magica gered. Daarnaast heeft ze hem een keer per ongeluk bevrijd toen de Zware Jongens hem ontvoerd hadden.