ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Exclusief voor abonnees: toegang tot de nieuwe app

Nieuw: toegang tot de app

Annabel

Duckipedia: Annabel

Annabel is een klasgenote van Lizzy, Juultje en Babetje en Kwik, Kwek en Kwak. Ze vindt zichzelf geweldig en dat laat ze merken ook!

Ze kan zo goed tekenen dat ze wel naar de kunstacademie kan. En met haar prachtige stem kan ze zo naar het conservatorium! En met haar prachtige haren, kan ze zo model worden! Maar eigenlijk kan ze maar één ding echt goed, en dat is opscheppen!

Annabel was voor het eerst te zien in het Valentijns-nummer van Donald Duck uit 2000, waar alle jongens in katzwijm vallen voor de mooie Annabel. Tot ergernis van Lizzy, Juultje en Babetje. Maar Annabel mag misschien wel mooi zijn, ze is zeker niet de slimste van de klas! Wanneer de klas een opstel moet maken over leeuwen, maakt Annabel per ongeluk een opstel over meeuwen. Gelukkig komt ze er op tijd achter. Maar in plaats van het opstel te wijzigen, verandert ze alleen de naam ‘meeuwen’ in ‘leeuwen’. Daardoor levert ze bij meester Warbol een heel vreemd verhaal in over leeuwen die hard kunnen krijsen en vliegen door de lucht!

Bekijk meer Duckipedia

Bekijk meer