Win een reis naar Disneyland Paris!

Hoera, Donald Duck is vandaag (9 juni) jarig! Hij wordt 85 jaar en om dat te vieren maak jij kans op één van de 7 reizen voor 4 personen naar Disneyland Paris met Thalys*!

Houd DonaldDuck.nl in de gaten, want van 9 t/m 15 juni 2019 vind je hier iedere dag om 19:00 uur een nieuwe prijswinnaar!

Je poster nog niet geregistreerd?

Laat je gegevens achter & win!

Ben jij de winnaar van vandaag?


 


Dit zijn de eerdere winnaars...

Jara Bakker uit Geldermalsen

Winnaar 09-06-2019

Bastian Dalhuisen uit Apeldoorn

Winnaar 10-06-2019

Marco van den Berge uit Utrecht

Winnaar 11-06-2019

Denise de Jong uit Almere

Winnaar 12-06-2019

Jasper Biemans uit Nieuw-Vennep

Winnaar 13-06-2019

 

Je poster nog niet geregistreerd?

Zonder het registreren van je poster maak je helaas geen kans op één van de prijzen. Registreer je poster nu en je maakt vanaf morgen ook kans op een reis naar Disneyland Paris! Als je jouw poster al een keer geregistreerd hebt, doe je automatisch mee aan de trekking van morgen. Je hoeft je poster dus niet nog een keer te registreren!

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?
De klok hierboven telt af tot 19:00 uur vanavond. Om 19:00 uur verschijnt de tekst 'Klik hier en ontdek of jij de winnaar van vandaag bent!'. Klik daarop en kijk naar het filmpje! Spannend!...
Hoera, ik heb gewonnen!

Verschijnt jouw naam vanavond in het winnaarsfilmpje op DonaldDuck.nl? Gefeliciteerd geluksvogel! Dan win jij één van de zeven reizen voor 4 personen naar Disneyland Paris met Thalys! Inclusief 2 overnachtingen in het Disneyhotel Newport Bay Club, inclusief ontbijt en 3 dagen onbeperkt toegang tot het Disneyland Park® en het Walt Disney Studios® Park.

Wat nu?

Juichen, schreeuwen, springen en héél hard 'Er is er één(dje) jarig' zingen voor Donald natuurlijk! We nemen binnen een aantal dagen telefonisch contact met je op, maar zouden het erg leuk vinden om iets van je te horen (het liefst met een foto of een filmpje). Je kunt dit mailen naar oomdonald@donaldduck.nl.

Grutjes, ik heb niet gewonnen...
Wat een pech, helaas kan er vandaag maar één de winnaar zijn. Wees niet getreurd want morgen om 19:00 uur wordt er weer een nieuwe winnaar bekend gemaakt op DonaldDuck.nl. Kijk je dan ook?
Kan ik nog steeds meedoen?

Natuurlijk! Hang de poster voor je raam en registreer je hier! Je doet dan mee vanaf de eerstvolgende trekking. Ben je al geregistreerd? Dan doe je vanzelf mee aan de volgende trekking!

Moet ik mij nog een keer registreren om kans te maken op een prijs?

Nee, als je jouw poster al geregistreerd hebt, doe je automatisch mee aan de trekking van morgen!

Ik wil alle veelgestelde vragen bekijken
Hoe werkt de posteractie?
1. Bij Donald Duck 23 krijg je deze vrolijke verjaardagsposter cadeau! Hang hem voor je raam en zorg dat de gele voorkant duidelijk zichtbaar is vanaf de straat.
2. Maak een foto van de poster die voor je raam hangt en laat hier je gegevens achter.
3. Laat de poster tot en met 15 juni voor je raam hangen en check vanaf zondag 9 juni iedere dag DonaldDuck.nl om te kijken of jij één van de winnaars bent!
Hoe kom ik aan een poster?
Je krijgt de poster cadeau bij Donald Duck 23-2019. Heb je geen poster maar wil je wel graag mee doen? Koop dan Donald Duck 23 of Download en print de poster zelf uit.
Waaruit bestaat de prijs?
Je maakt kans op één van de 7 reizen naar Disneyland Parijs voor 4 personen, inclusief retour met Thalys (op basis van 2e klasse), 2 overnachtingen in het Disneyhotel Newport Bay Club inclusief ontbijt en 3 dagen onbeperkt toegang tot het Disneyland Park® en het Walt Disney Studios® Park.
Waarom organiseert Donald Duck Weekblad deze actie?
Je zou het misschien niet zeggen, maar Donald Duck wordt al bijna 85 jaar. En wie jarig is trakteert... Daarom krijgt iedereen bij Donald Duck 23 een verjaardagsposter cadeau, waarmee je een reis naar Disneyland Paris kan winnen zodat je de jarige woerd persoonlijk kunt feliciteren!
Hoe weet ik of ik heb gewonnen?
Van 9 juni 2019 tot en met 15 juni 2019 wordt iedere dag om 19:00 uur een winnaar bekend gemaakt op DonaldDuck.nl. Tip: zet het alvast in je agenda! Met de winnaars wordt contact opgenomen.
Mijn raam is niet duidelijk zichtbaar vanaf de straat...
Je kunt gewoon meedoen aan de posteractie. Hang de poster voor het raam die het meest zichtbaar is vanaf de straat en laat hierboven je gegevens achter.
Ik heb de poster wel opgehangen, maar heb mijn gegevens niet achter gelaten op DonaldDuck.nl
Zonder je registratie maak je helaas geen kans op één van de prijzen, laat hier dus snel je gegevens achter.
Kan ik per adres meerdere keren deelnemen?
Ja, je kunt per adres meerdere keren deelnemen. Je hoeft per adres maar één poster op te hangen, maar moet iedere deelnemer hierboven wel apart registreren.
Als Guus Geluk mee mag doen, dan win ik noooooooit!
Geen zorgen, Guus Geluk mag niet meedoen ;)
Wat zijn de actievoorwaarden?
Bekijk de actievoorwaarden hier.
Ik heb een andere vraag over de actie
Neem contact op via oomdonald@donaldduck.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Feliciteer Donald Duck!

Bekijk meer...