Werken bij...

Welkom bij de Duckstadse vacaturebank.

Online redacteur Donald Duck

Donald Duck is één van de grootste familiemerken van Nederland en één van de vrolijkste en impactvolle merken van Sanoma. Onder het merk Donald Duck wordt een groot aantal (print)producten uitgegeven, waaronder het vrolijke weekblad Donald Duck, Donald Duck Junior, Donald Duck Extra en Katrien. Maar ook de Pockets, albums, merchandise en vakantieboeken. Het digitale productportfolio bestaat naast DonaldDuck.nl uit een eigen e-commerce platform, een typecursus en een educatieve game uit een aantal succesvolle social media kanalen op Facebook, Twitter en Instagram.

Laat jij het aantal volgers op social media sneller groeien dan ooit? Maak jij dé doorvertaling vanuit onze bladen naar succesvolle likegenerators op social media? Gaat jouw hart sneller kloppen van posts, stories en engagement? Ben je creatief, leergierig, commercieel ingesteld, online savvy en 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Reageer dan snel!

We zijn per direct op zoek naar een online redacteur (o.b.v. Payroll) binnen het digital marketing team van Donald Duck, waar elke dag met veel passie en plezier gewerkt wordt. In deze functie werk je in een zeer gemotiveerd team, binnen een dynamische organisatie en informele werksfeer en krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Als online redacteur maak je deel uit van het Brand marketing team van Donald Duck. Je vormt een belangrijke schakel tussen de Donald Duck redactie, vormgeving en het marketing team van Donald Duck. Je zorgt ervoor dat de unieke en vrolijke Donald Duck content zoveel mogelijk impact en kwalitatief bereik krijgt. Dit doe je voor zowel onze redactionele content, als commerciële/sponsored content. Je bedenkt pakkende posts over onze producten, de actualiteit of aansluitend op onze marketingcampagnes. Zo zorg je ervoor dat Donald Duck top of mind blijft en genereer je zoveel mogelijk traffic naar DonaldDuck.nl.

Door jouw aanpak weten we zowel nieuwe doelgroepen te bereiken, als de relatie met onze bestaande doelgroepen te verdiepen. Daarnaast werk je aan de wekelijkse nieuwsbrief, de content op DonaldDuck.nl en bied je ondersteuning bij het beheer van de webshop.

In deze rol rapporteer je aan de digital coördinator van Donald Duck. De uitbetaling vindt plaats op basis van Payroll via Tentoo.

Dit heb jij in huis:

• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Sterke affiniteit en ervaring in een online/social media functie
• Je bent creatief, leergierig, commercieel ingesteld en online-savvy.
• Je bezit de unieke Donald Duck tone-of-voice.
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en communicatief sterk.
• Je hebt een hands-on mentaliteit en doet wat er nodig is om doelstellingen te realiseren, geen negen tot vijf mentaliteit
• Bovenal: je bent down to earth en hebt gevoel voor humor!
• Kennis/ervaring op het gebied van Coosto, Onlypult, Google Analytics of WordPress is een pré.

Interesse?
Reageer snel en stuur je CV en motivatie uiterlijk 20 augustus naar Michiel.Muller@sanoma.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Muller, telefoonnummer 06 23 13 43 73. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Over Sanoma
Sanoma Media Netherlands heeft het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio van Nederland. Met sterke merken binnen tijdschriften, websites, video apps, evenementen, content marketing en e-commerce is Sanoma een toonaangevend mediabedrijf. Het portfolio bestaat uit meer dan 30 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, Scoupy, Libelle Zomerweek, VIVA400, vtwonen en Veronica Magazine. Sanoma Media Netherlands is onderdeel van het Finse beursgenoteerde bedrijf Sanoma, een vooroplopend media- en educatiebedrijf dat dagelijks het leven van miljoenen mensen weet te raken.

Bekijk meer...