ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Lees Donald Duck nu ook digitaal!

Lees digitaal Duckies!

Colofon

DonaldDuck.nl is onderdeel van Donald Duck Weekblad en wordt uitgegeven door:

DPG Media B.V.
Capellalaan 65
2132 JL Hoofddorp

Postbus 1900
2130 JH Hoofddorp
Telefoon: 088-556 65 55
Kvk: 34172906
BTW: NL810828662B01

Directie: Erik Roddenhof (CEO)

Director General Interest: Joyce Nieuwenhuijs

Managing Director Kids: Sanne Linssen

Hoofdredactie: Ferdi Felderhof

Stripproductie: Jos Beekman, Frans Hasselaar, Monique Kok, Karin Rookhuiszen, Bas Schuddeboom.

Redactie: Yorieke Bos, Mariëlle Heemskerk, Jana van de Hoek, Anouk Koppenaal, Jetty Koster (chef), Lotte Roep, Simone Ruitenbeek,  Nicoline Streng, Jim van der Weele.

Tekenafdeling: Maarten Gerritsen, Dorith Graef, Michel Nadorp, Jan-Roman Pikula.

Vormgeving & technische bewerking: Gidy Blom, Mandy Borstlap, Ellen Hagenaars (artdirector), Carlos Ramnath, Remco de Waard.

Productie-assistent: Roos Schultheiss.

Ontwerp en realisatie website: DPG Media B.V.

Klantenservice: Neem contact op via deze pagina of bel naar 088-5500153 (maandag t/m vrijdag 08:30-18:00 uur en zaterdag 08:30-13.00 uur)

Wet op persoonsregistratie: Donald Duck, onderdeel van DPG Media BV, is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar abonnees, klanten en bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van abonnees en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. DPG Media BV houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is DPG Media BV, Capellalaan 65, Postbus 1900, 2130 JH Hoofddorp. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens gevestigd Den Haag.

Verwerking op de persoonsgegevens: DPG Media BV, uitgever van verschillende publiekstijdschriften, ontwikkelt, produceert en exploiteert infotainment via offline en online media. In het kader van haar dienstverlening of wanneer u anderzijds contact heeft met DPG Media BV, legt DPG Media BV gegevens vast. DPG Media BV gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst, haar dienstverlening en om abonnees en klanten van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden en van de partners en andere zorgvuldig geselecteerde organisaties. Hierbij tracht DPG Media B.V. rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten kunt u uw gegevens laten blokkeren. Ook kunt u de verleende toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres intrekken. In beide gevallen dient u een briefje te sturen naar DPG Media BV, Klantenservice, Postbus 40005, 2130 KM Hoofddorp

Service en informatie België

Verdeler in België DPG Media Home Deco NV, Hendrik Consciensestraat 40-42, 2800 Mechelen. Voor de voordeligste abonnementsvoorwaarden voor een nieuw abonnement op Donald Duck Weekblad of vragen over uw abonnement neem contact op met 0032 – 2 556 41 50.

© Disney