www.donaldduck.nl is onderdeel van Donald Duck Weekblad en wordt uitgegeven door:
Sanoma
Postbus 1680
2130 JB Hoofddorp.

CEO: Marc Duijndam.


Directeur General Interest: Joyce Nieuwenhuijs.


Hoofdredactie: Joan Lommen.

Redactie: Jos Beekman, Saskia Jonker (freelance), Jetty Koster (chef), Lotte Roep, Simone Ruitenbeek, Bas Schuddeboom, Jim van der Weele.


Webredactie: Dorith Graef (freelance), Anouk Koppenaal (freelance).

Tekenafdeling: Frans Hasselaar (chef), Michel Nadorp, Jan-Roman Pikula, Maarten Gerritsen (freelance).

Producer: Ferdi Felderhof.

Vormgeving: Ellen Hagenaars (artdirector), Remco de Waard, Birgit Junni (freelance), Peter Nilsson (freelance).

Technische bewerking: Gidy Blom, Carlos Ramnath (freelance).

Redactie-secretariaat: Jenny Kovacsek.

Sales: Leonore Tilleman.

Marketing managers: Kieke Escarabajal, Marjolijn Hoffmans.


Marketing team: Jelka Bongaerts, Lonneke Diesveld, Amanda Leeninga, Marlissa van Leeuwen, Janneke Vrouwe, Marjolein van Dijk.


Ontwerp website: United Interaction Designers

Realisatie website:
Sanoma Media

Klantenservice: Neem contact op via klantenservice Sanoma.nl of bel naar 088-5500143 (ma t/m vr 09.00 - 18.00)


Wet op persoonsregistratie: Donald Duck, onderdeel van Sanoma, is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar abonnees, klanten en bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van abonnees en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Sanoma houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Sanoma, Capellalaan 65, Postbus 1900, 2130 JH Hoofddorp. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens gevestigd Den Haag.

Verwerking op de persoonsgegevens: Sanoma Media Netherlands B.V, uitgever van verschillende publiekstijdschriften, ontwikkelt, produceert en exploiteert infotainment via offline en online media. In het kader van haar dienstverlening of wanneer u anderzijds contact heeft met Sanoma Uitgevers BV, legt Sanoma gegevens vast. Sanoma gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst, haar dienstverlening en om abonnees en klanten van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden en van de partners en andere zorgvuldig geselecteerde organisaties, zoals Sanoma Mens Magazines BV en Jonge Gezinnen BV. Hierbij tracht Sanoma rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten kunt u uw gegevens laten blokkeren. Ook kunt u de verleende toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres intrekken. In beide gevallen dient u een briefje te sturen naar Sanoma, Klantenservice, Postbus 40005, 2130 KM Hoofddorp

© Disney