ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bladzijde 45

SnobShop contract

CONTRACT SNOBSHOP

Gefeliciteerd met uw aanbetaling! U bent nu in het bezit van een originele (soort van) Rolux Imperial. In slechts 521 luttele termijnen is dit fraaie statussymbool van u.

 

VOORWAARDEN AANKOOP

- Het horloge moet afbetaald zijn op 3 december 2028 om exact 14:10:35. Als u niet aan deze betalingen kunt voldoen, dan weet u wel hoe laat het is maar hebben wij ons geld niet. En dan weet u dus wel hoe laat het is.

- Het is niet toegestaan om in de tussentijd een ander horloge te kopen of om andere horloges bewonderend te bekijken. Zoals het klokje om uw pols tikt, tikt het immers toch nergens!

- In het onwaarschijnlijke geval dat uw peperdure horloge van superieure kwaliteit kapot gaat, vervalt daarmee niet uw betalingsplicht. Reparatiekits zijn bij SnobShop verkrijgbaar voor een, eh, bijzondere prijs. Vraag uw SnobShop-medewerker naar de aanbieding van de dag. Te duur? Nou, dan had u maar wat zuiniger met uw Rolux Imperial moeten omspringen. Tijd is geld!

- Het Gansdorps koopverdrag is niet van toepassing.

UNIEKE SNOBSHOP-GARANTIE.

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan kunt u binnen 24 uur uw product retourneren, om welke reden dan ook (al hebben wij van SnobShop natuurlijk liever niet dat u de redenen voor uw ontevredenheid aan de grote klok hangt). Hiervoor dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen.

- U dient onberispelijk gekleed te zijn.

- U dient het horloge hoogstpersoonlijk in te leveren in ons filiaal in Verweggistan-Zuid.

- Het uurwerk dient in oorspronkelijke staat te worden aangeleverd. Dus ook met de wijzers op exact hetzelfde tijdstip als bij aanschaf. (Gna! Gna!)
- Als u het horloge retourneert dan krijgt u uiteraard uw geld terug. In de vorm van een kortingscoupon. Te besteden bij de Snob Shop. Ter waarde van 3 procent van het door u bestede bedrag.
- Omdat klachten voor ons ook niet leuk zijn, dient u bij wijze van troost een trommel koekjes mee te nemen voor het personeel. En geen mariakaakjes!
- Contant geld kan alleen worden teruggegeven in de vorm van muntjes van 2,5 cent.
- Bij het inleveren van het horloge dient u de volgende documenten te overhandigen:

• Uw reden van ontevredenheid in drievoud (schriftelijk). Ondertekend met ganzenveer.

• Een verklaring omtrent volstrekt gemiddeld en normaal gedrag.

• Uw schoolrapport van groep 7.

• Uw zwemdiploma A en B.

• Een traan van uw schoonmoeder.

 

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. U krijgt binnen 521 termijnen reactie van ons.

 

Wij wensen u een prachtige tijd met uw nieuwe horloge toe!

Meer bladzijde 45

Bekijk meer