ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Neem Donald (digitaal) mee op vakantie!

Lees Duckies op vakantie!

SLECHTE RECENSIE

In Donald Duck 8-2021 komt Desiderius Smacker het honingrestaurant in Puindorp testen. Eigenaresse Vrouw Hommel zweet peentjes, want deze akelige tor schrijft nog akeligere restaurant-beoordelingen voor het Wandelend Dagblad. Door zijn commentaar zijn de restaurants in Keverdam en Wespenoord zelfs failliet gegaan! Hieronder kun je een van zijn vernietigende recensies lezen:

RESTAURANT
DE VERGULDE DOPERWT

Plaats: Keverdam.
Chef-kok: Jonnie Boktor.
Aantal sterren: geen. “Dat mocht die Boktor willen!”

“Bij binnenkomst kraakte de deur, er was geen haakje meer over waar ik mijn jas aan kon ophangen en de stoel maakte geluid bij het aanschuiven. Flardjes vilt, beste kruipers en vliegers! Plak er gewoon VILTJES onder! De eerste gang – maissoep – werd geserveerd in een koud vingerhoedje. Nooit van warmhoudlampen gehoord, Jonnie? Nee, dan het hoofdgerecht! Een doperwt geserveerd op een bedje van een blaadje rucola en een druppel pesto. Veel te veel, als je het mij vraagt. Wat is dit voor opschepperij? Overdaad schaadt! Maar het ergste moest nog komen: het toetje. Een korrel discodip, zogenaamd hip opgemaakt in de lege dop van een pinda. Het was een gele korrel, terwijl iedereen weet dat de roze het lekkerst zijn. Jullie begrijpen, beste lezers, dit was eens, maar nooit weer!”

Geen zorgen! Desiderius Smacker bleek een oplichter te zijn en knaagt voorlopig op niets anders dan water en brood. De restaurants in Keverdam en Wespenoord draaien weer op volle toeren en ook Vrouw Hommel roert nog steeds in haar pannen!