ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bladzijde 45

Oude Tooverkonsten

Het boek Oude Tooverkonsten is al honderden jaren onmisbaar in het huishouden van iedere handige heks. Van een lekke fietsband tot een verstopt doucheputje: dit bondige boek weet raad!


Klimsalabim

Kunt u nét niet bij het bovenste boek in uw boekenkast? Heeft u uw ketel in de waterput laten vallen? Met deze spreuk tovert u in een handomdraai een ladder tevoorschijn. Er is wel een, eh, LADDERTJE onder het gras: de lengte van de ladder kan variëren! Bedenk dus van tevoren of u een schildersladder nodig heeft of juist een keukentrapje.

Simsalabam

Op een lange bezemsteeltocht en uw lunchpakketje thuis laten liggen? Tover met Simsalabam een stel smakelijke simsalabammetjes in elkaar! Keuze uit pindakaas (smeuïg), hagelslag (puur) en kikkerbillenkaas (met pitjes).

Simsaladebim

Op de gezonde toer? Met Simsaladebim krijgt u die dagelijkse portie vitamientjes wel binnen! Uilenballendressing en korstjes-croutons naar smaak toevoegen.


Hocus pocus pilates poes

Een heksenhutje in het bos is niet compleet zonder een gezellige zwarte kat! Met deze spreuk is uw krakkemikkige krotje snel voorzien van een aaibaar exemplaar!

Hocus pocus pilates waterpas

Vervelend hè, die flesjes tarantulagif en mierenpootjes die telkens van uw scheve voorraadkast glijden! Met deze handige spreuk zet u uw planken weer zó recht, dat u zich afvraagt waarom de rest van uw hutje zo scheef is.


Spokus pocus

Kunt u niet fijn meer slapen zonder gezellig gejammer en vriendelijk gerammel in huis? Met Spokus pocus is uw hutje sneller weer met geestige gasten gevuld dan u ‘Hoor ik nu een spook of is dat gewoon de wind?’ kunt zeggen.

Bieslokus pocus

Mist uw krokodillentenen-smoothie of je mierenei-omeletje nét dat ene beetje extra? Bieslokus pocus geeft uw gerechten een smakelijk vleugje bieslook. Voor peterselie, salie, rozemarijn en thijm zult u helaas toch zelf een kruidentuintje moeten beginnen.

Krokus pocus

Haal de lente het hele jaar door in huis met Krokus pocus! Bent u meer van de spinnenwebben en stofnesten dan van de blije bloemetjes? Laat de bloemen een weekje staan zonder water te geven om uw interieur griezelig knus te maken.

Meer bladzijde 45

Bekijk meer