ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bladzijde 45

Koopcontract

Heeft u dit papier in handen? Dan bent u een buitengewone bofbips, want u staat op het punt eigenaar te worden van een werkelijk beeldschoon stukje strand! Iedereen zal jaloers op u zijn! Ziet u zich hier al liggen in uw hangmat met een verfrissend glaasje priklimonade en een Donald Duck vakantieboek? Het enige dat u hoeft te doen, is een krabbeltje zetten onderaan dit contract. O ja, en aan een paar simpele voorwaarden voldoen. Piepkleine moeite, toch?

Eigenschappen

- Vraagprijs: 105.065,39 in Floepiaanse duiten (of 50 piek, een horloge, een matrozenpetje, drie ijsjes en een liter benzine). Kosten koper.

- Oppervlakte: 40m2 (bij eb). 3m2 (bij vloed).

- Bodembedekking: zand.

- Op enkele steenworpen afstand van pittoresk dorp met diverse voorzieningen (een Prulmarkt, een schoenmaker en een Dago-to-go).

Voorwaarden

U bent ten strengste verboden om het volgende te doen op dit strand: een woning bouwen, een tentje opzetten, windschermen plaatsen, een ijskraam neerzetten, een frietkraam beginnen, een viskraam uitbaten, boten aanmeren, luide muziek draaien, zachte muziek draaien, muziek van Jimmy Yodel draaien, zelf muziek maken, Damesclub-lezingen organiseren, plezier hebben, lol trappen, pret maken of elke andere vorm van leuke dingen doen, volleyballen, voetballen, handballen, korfballen, biljarten, schelpen verzamelen, zandkastelen bouwen die hoger zijn dan 34 centimeter, kwallen kietelen, mieren klieren, garnalen graaien, naar meeuwen schreeuwen en naar vissen vissen, u met luchtbedden in, om of bij het water begeven, kuilen graven, kuilen weer opvullen, met zand gooien, ook niet naar vervelende buurmannen of verwaande neven, zand meenemen in je schoenen of picknickmand, zelfgesmeerde bammetjes met pindakaas en hagelslag oppeuzelen, chips kraken, slurpen door een rietje. De omwonenden zijn namelijk erg gesteld op hun rust.

Eisen

U bent verplicht om: ’s ochtends en ’s avonds het zand te harken en waar nodig aan te vullen, de schelpjes op te poetsen tot ze blinken, uw handdoek en badpak te strijken, op tijd te smeren met factor 50, vriendelijk te knikken naar voorbijgangers, een maandelijkse bijdrage aan de VVE (Vereniging Verwende Eenden) over te maken, en bovenal: te GENIETEN van uw prachtige, persoonlijke stukje strand!

Nou, waar wacht u nog op? Zet die krabbel, voordat een andere geluksvogel u voor is!

Meer bladzijde 45

Bekijk meer