ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bladzijde 45

Horoscoop

Wat hebben de sterren voor jou in petto? Lees snel jouw horoscoop!

Ram
21 maart t/m 20 april

Door de stand van Saturnus ten opzichte van de maan loop jij vandaag extra veel kans om uit te glijden over een bananenschil. Een goede dag om binnen te blijven met een Duckje, dus!

Stier
21 april t/m 21 mei

Doe vandaag een blauwe broek aan, dan zal het geluk je goedgezind zijn! Kijk wel uit met zwarte sokken, want die maken het positieve effect van de blauwe broek weer ongedaan.

Tweelingen
22 mei t/m 21 juni

Houd je Snoetboek in de gaten, want vandaag krijg je een berichtje van een oude vriend. Of misschien stuur je zelf een berichtje naar een oude vriend. Dat hangt van de stand van Jupiter af.

Kreeft
22 juni t/m 21 juli

Het kan goed zijn dat je binnen nu en zeven jaar belangrijke post ontvangt. Houd die brievenbus maar goed in de gaten, want je weet maar nooit!

Leeuw
22 juli t/m 22 augustus

De maan staat vandaag aan de overkant van het heelal, dus het is een uiterst geschikte dag om frietjes met mayo te eten. Dat staat in je horoscoop, dus het is écht waar.

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Vandaag staan jouw planeten perfect in evenwicht. Het uitgeschreven moment om een circusact op het slappe koord te oefenen en het wereldrecord kaartenhuizen bouwen te verbeteren.

Weegschaal
24 september t/m 23 oktober

Was je vandaag van plan een kommetje soep te eten? Doe dat dan maar niet. Waarom niet? Euh... Daar hebben de sterren helaas niets over gezegd!

Schorpioen
24 oktober t/m 22 november

De stralen van de maan schijnen vandaag op het communicatieve aspect van jouw horoscopische periferie. Grutjes! Wat dat betekent? Dat lees je in je horoscoop van volgende week...

Boogschutter
23 november t/m 21 december

Als Boogschutter is het vandaag extra belangrijk dat je goed je tanden poetst. Vooral als je vandaag een afspraak bij de tandarts hebt. Vergeet niet te flossen, hè?

Steenbok
22 december t/m 20 januari

Heb je vandaag een feestje? Dan is de kans groot dat je je verslikt in de priklimonade, de schaal met chips laat vallen, verstrikt raakt in de feestverlichting en struikelt over de cadeaus.

Waterman
21 januari t/m 18 februari

Als je vandaag je verjaardagsfeestje geeft, nodig dan vooral geen Steenbokken uit! Schorpioenen wel, want die brengen leuke cadeautjes mee.

Vissen
9 februari t/m 20 maart

Zit je nu zomaar je horoscoop te lezen terwijl er nog huiswerk op je ligt te wachten, Vissen? Vort, aan het werk! En rap een beetje!

Meer bladzijde 45

Bekijk meer