ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bladzijde 45

Roddelflop

Joe Carioca leest graag de Roddelflop. Ben je benieuwd geworden over welke beroemdheden er deze week wordt geroddeld? Je leest het hier!

ONGELOFELIJKE BLUNDER IN SHOW GANS KAZAN

Wereldberoemde illusionist Gans Kazan beging een enorme blunder tijdens zijn show in Zwaandorp. In plaats van een konijn toverde hij tijdens één van zijn shows een cavia uit zijn hoed. Toen hem na de voorstelling werd gevraagd hoe dat kon gebeuren, knipte hij nog vóór een verklaring te hebben gegeven te zijn vingers, waarna hij ineens verdween. Wordt vervolgd.

NIEUWE KROON VOOR KONINGIN WILMA ALEXANDER

Hare koninklijke hoogheid Wilma Alexandra moest vorige week met spoed naar de tandarts na het eten van een lekkernij die haar echtgenoot had gemaakt. Prins Maximiliaan en zijn drie spruiten bakten in de riante keuken op paleis Proestdijk het rationele recept voor Kwarketinische kaakjes, maar die schoten in het verkeerde keelgat met een gebroken kies als resultaat. Met spoed werd het staatshoofd naar de plaatselijke tandarts gebracht waar zij voorzien werd van een nieuwe kroon. “De volgende keer laten we het bakken van koekjes weer over aan de hofdames”, aldus haar prins gemaal.

JENNIFER LOOPNEUS ONDERUIT OP RODE LOPER

Op de rode loper van de première van haar nieuwe film struikelde actrice en zangeres Jennifer Loopneus over haar hoge hakken. Haar val veroorzaakte een scheur in haar designerjurk. “Gelukkig heb ik nog zeventien andere Kwanel-jurken in mijn kast hangen,” aldus Jennifer.

VEGETARISCHE JURK VAN BABY GAGA VALT NIET BIJ IEDEREEN IN GOEDE AARDE

De jurk waarmee wereldster Baby Gaga afgelopen weekend de show stal bij de BosTV Music Awards werd niet door iedereen met evenveel enthousiasme ontvangen. Al snel was de zangeres het onderwerp van gesprek in alle media. “Een schande om zo te verschijnen, een echte wolf draagt vlees!”, schreef de heer M. Wolf op Kwetter. Ook de beruchte booswichten Rein V. en Bruin B. waren niet te spreken over de met tofu en tempté beplakte japon. De zangeres zal er overigens niet wakker van hebben gelegen, want ze vertrok met drie awards naar huis.

'WAT TE DOEN?' MET FRED VAN KATOEN

Fred van Katoen schiet radeloze vrouwen met problematische modevraagstukken te hulp in zijn wekelijkse fashioncolumn. Deze week is K. Kip de gelukkige!

 

K. Kip: "HELP! Ik zit een beetje krap bij kas, maar ik moet er tóch modieus uitzien voor mijn verjaardagsdiner van volgende week... Hoe kom ik stralend voor de dag zonder mijn zuurverdiende duiten uit te geven? Ik ben ten einde raad, Fred!"

 

Fred van Katoen: "Vrouw, doe niet zo hysterisch! Ik weet preciés hoe jij er beeldig uit gaat zien op je verjaardag. Je hebt vast nog wel ergens een trechter liggen. Pak je verf spuitbussen erbij, geef dat ding een lekker kleurtje, plaats het op je hoofd en voilà: jouw persoonlijke haute couture hoofddeksel! Ja toch! Dàààg schat!"

 

Meer bladzijde 45

Bekijk meer