ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Neem Donald (digitaal) mee op vakantie!

Lees Duckies op vakantie!

7 VRAGEN AAN VLOGGER RIK!

In Donald Duck 17 lees je het verhaal over de apenstreken die worden uitgehaald in de vlog van Rik! De Duckstadkrant wist gelijk een interview met deze succesvolle vlogger te strikken, voordat hij wordt belaagd door een horde fans! Lees hieronder de 7 vragen aan vlogger Rik:

1. Kun je jezelf even voorstellen?

Tuurlijk! Mijn naam is Rik, maar als ik vlog, word ik ook wel de rollende reporter genoemd! Ik vind het leuk om mijn leven te filmen. Veel mensen hebben vragen over mijn rolstoel en hebben soms medelijden met me. Maar dat is helemaal niet nodig! Ik heb een heel leuk leven en dat is ook te zien in mijn vlogs! En als ik soms iets niet kan doen, zoals voetballen, zijn er genoeg andere leuke dingen die ik wel kan doen, zoals TAFELvoetbal!

2. Is het weleens lastig om te vloggen vanuit je rolstoel?

Ja, soms wel! Maar ik draai mijn vlogs op wielen en daarin ben ik best uniek. Als ik dan van een heuvel afrijdt, lijkt het net alsof ik vanuit een auto film! Dat kan niemand van mijn leeftijd! Dat zijn mijn speciale vlotte vlogs, voor als de spanningsboog van de kijker niet zo groot is. Op dat kanaal is één iemand geabonneerd: Gijs Gans.

3. Wie zijn je grootste fans?

Dat zijn de vriendjes en vriendinnetjes uit mijn klas! Zij helpen mij ook graag bij het filmen. Dan duwen ze mijn rolstoel vooruit, zodat ik met één hand kan blijven vloggen. Als ik met de andere hand mijn wiel zou blijven aanduwen, krijg ik denk ik duizelige kijkers. En dat is niet goed voor HUN maag en MIJN populariteit…

4. Wat is je grootste vlogblunder?

Moet ik dat echt zeggen? Zucht oké… Ik reed over mijn telefoon heen met mijn rolstoel. *bloost* Maar geluk bij een ongeluk: het gaf wel een cool special-effect! Normaal gesproken loopt alles op rolletjes, hoor!

5. Is de dierentuin een beetje rolstoelvriendelijk?

Ja, eigenlijk wel! Totdat de dieren ontsnapten… Eerst reed ik door de giraffenpoep. En vervolgens kreeg ik een lekke band dankzij een voorbij rennend stekelvarken. Gelukkig kon de olifant mijn band opblazen met zijn slurf en plakte ik hem gauw weer dicht met een pleister.

6. Wat voor reacties heb je gekregen op je vlog?

Toen de aap mijn vlog had overgenomen, ging het aardig viraal. Baap de aap had niet alleen mijn telefoon gestolen, maar ook mijn online show! En dat viel in de smaak! Hier, kijk maar eens naar de reacties op mijn vlog:

7. Wat kunnen we nog meer van je verwachten in de toekomst?

Ik denk dat ik een account ga aanmaken op TikTokkie. Ik heb al een naam bedacht: RikTok! Daar kan ik dan al mijn rolstoeltrucjes laten zien met de hashtag: #detrickvanrik! Dus vergeet niet te abonneren en natuurlijk… duimpjes omhoog!

Meer weten over Rik? Bekijk dan zijn Duckipedia pagina!