Donald Duck telt af naar de 65e verjaardag van het weekblad! Om het lange wachten te verzachten vind je op deze pagina elke dag een feestelijke verrassing.

Nog 60 nachtjes!

Wist je dat... in het kasteel van Doornroosje in Disneyland Parijs een heuse draak woont? Je kunt ‘m vinden in de kerkers onder het kasteel, in La Tanière du Dragon. Het kasteel in Disneyland Parijs is het enige Disney-kasteel in de hele wereld waarin een draak woont!

Nog 61 nachtjes!

WAK! Wakker worden! Met deze leuke Donald Duck wekker komt zelfs Gijs Gans vrolijk zijn bed uit. Wil jij kans maken op deze leuke wekker? Doe dan snel mee met deze winactie!

Stuur een mailtje met 'Wekker' als onderwerp naar wedstrijd@donaldduck.nl en vermeld daarin het volgende: het juiste antwoord, je adres en je leeftijd.


Nog 62 nachtjes!

Nog 63 nachtjes!

Zoek de 8 verschillen!

Oplossing:

  • Stippen op de paraplu
  • Appel aan de boom
  • Regenpijp rechtsonder
  • Tak aan de boom linksboven
  • Kussen achter Donald
  • Boompje rechts van de vis
  • Tekening op de rechterschoen van Donald
  • De meneer die wegvlucht van de regen

Nog 64 nachtjes!

Wist je dat......er sinds 1952 al meer dan 3470 Donald Ducks zijn verschenen? Dat betekent dat als je elke dag één Duckje zou lezen, je wel meer dan negen jaar bezig zou zijn. Nu heb je dus geen enkel excuus meer om je de komende jaren te vervelen ;-) Als je verder gaat rekenen, valt je misschien op dat er niet elk jaar precies 52 nummers zijn verschenen. Dat komt omdat sommige jaren 53 weken hebben, en er dus 53 Duckies zijn gemaakt!

Nog 65 nachtjes!

WIN: De Spannendste Avonturen deel 13
Kun jij geen genoeg krijgen van Donald en zijn avonturen? Doe dan mee en maak kans op De Spannendste Avonturen deel 13!
Geef het juiste antwoord op deze vraag: Wat is de volledige naam van Donald Duck?A. Donaldus DuckB. Donald Fauntleroy DuckC. Donald Quack Duck
Stuur een mailtje met 'Spannendste Avonturen' als onderwerp naar wedstrijd@donaldduck.nl en vermeld daarin het volgende: het juiste antwoord, je adres en je leeftijd.